Jorgos

Lokacija: Vila se nalazi u Nea Vrasni, na oko 100 metara udaljenosti od plaže

Opis: Vila raspolaže studijima predviđenim za smeštaj tri osobe (gčki bračni i standardni krevet) i studijima  predviđenim za smeštaj četiri osobe (dva grčka bračna kreveta).

Svi studiji su klimatizovani (bez doplate), smešteni su u prizemlju, na visokom prizemlju i na drugom spratu vile i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TV, TWC i terasu sa garniturom za sedenje.

Predstavništvo agencije nalazi se u prizemlju vile.

Download cenovnika - klikni ovde

 

9.-Terasa.jpg4.-Unutrašnje-dvorište-vile.jpg2.-Frontalni-pogled-11.jpg11.-Terasa.jpg5.-Studio-za-tri-osobe-1.jpg7.-Kuhinjski-deo.jpg10.-Terasa.jpg8.-TWC.jpg3.-Unutrašnje-dvorište-vile.jpg1.-Frontalni-pogled-19.jpg6.-Studio-za-četiri-osobe.jpg

Program putovanja autobusom za Vrasnu/Asprovaltu: 1.dan Polazak iz Beograda u 18.00 časova. Tokom putovanja, na relaciji Beograd – Niš – Vranje, moguće je usputno priključenje putnika na za to predviđenim i dozvoljenim mestima. Pauza motel Predejane cca 45 min. Noćna vožnja sa mogućim kraćim pauzama prema potrebi. 2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u iznajmljenom apartmanu/studiju. 12 ili 17.dan Polazak iz Vrasne/Asprovalte za Srbiju poslednjeg dana boravka u 17.00 časova. Noćna vožnja sa mogućim kraćim pauzama prema potrebi. Pauza motel Predejane cca 45 min. 13. ili 18.dan Dolazak u Beograd u jutarnjim ili prepodnevnim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj svih usluga.

Uslovi plaćanja za aranžman Vrasna/Asprovalta 2019

Uslovi plaćanja: putnici imaju mogućnost da se pre uplate aranžmana odluče za jedan od načina plaćanja koji im odgovara, a koji se ne može naknadno menjati:

Cene izražene u evrima plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke.
-Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora.
-Uplate se mogu izvršiti: platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO), na tekući račun, čekovima građana i gotovinski na blagajni.

Napomene: Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije TIM Travel, kao i sa opisom i izgledom apartmana na zvaničnom sajtu www.timtravel.rs ili iz kataloga TIM Travel-a za sezonu Leto 2018. Opis „nadomak mora“ u katalogu označava udaljenost od plaže do 30 m.

Cene po izabranom terminu i destinaciji su publikovane na web sajtu Organizatora putovanja. Opisi smeštajnih jedinica sadržani su na web sajtu Organizatora putovanja i sastavni su deo Programa putovanja. Minimalan broj potreban za realizaciju aranžmana je 35 putnika. U slucaju nedovoljnog broja putnika Organizator ima pravo da otkaže putovanje najkasnije 5 dana pred polazak.
Uz ove programe važe Opšti uslovi putovanja Organizatora Turisttrade, Beograd, licenca OTP 015/2010

AGENT PRODAJE: TIM Travel

 Polihrono_leto_2018

www.timtravel.rs

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+381 11 365 00 22

 TIM Travel, Nemanjina 40, TC Futura, 11000 BEOGRAD 

AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website security test completed by https://www.security-audit.com