Diogenis

Lokacija:
Vila se nalazi na oko 400 metara udaljenosti od Valtos plaže.

Opis:
Kompleks vila Diogenis se sastoji od četiri objekta koji zajedno sa bazenom čine jednu izuzetnu celinu. Frontalne tri zgrade sastoje se od studija u prizemlju – B deo, kao i studija i apartmana na prvom spratu – A deo, u koji spada i novoizgrađeni objekat pored bazena.

Kompleks raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve osobe (dva standardna kreveta), kao i trokrevetnim apartmanima (grčki bračni krevet u spavaćoj sobi, krevet na razvlačenje u dnevnom boravku za jednu ili dve osobe).
Svi studiji i apartmani su klimatizovani (uz doplatu) i poseduju kuhinjski deo kompletno opremljen za predviđen broj osoba, TV, TWC, kao i lepo uređenim terasama sa garniturama za sedenje.

Download cenovnika - klikni ovde

 

20.-Studio-za-dve-osobe-spavaći-deo.jpg11.-Frontalni-pogled.jpg21.-Studio-za-dve-osobe-A-deo.jpg2.-Frontalni-pogled-30.jpg23.-Apartman-za-tri-osobe.jpg18.-Studio-za-dve-osobe.jpg7.-Frontalni-pogled.jpg5.-Frontalni-pogled.jpg14.-Bazen-sa-ležaljkama.jpg6.-Frontalni-pogled.jpg17.-Studio-za-dve-osobe-spavaći-deo.jpg24.-Apartman-za-tri-osobe-spavaca-soba.jpg25.-Apartman-za-tri-osobe-spavaca-soba.jpg26.-Apartman-za-tri-osobe-kuhinjski-deo.jpg3.-Frontalni-pogled-11.jpg15.-Studio-za-dve-osobe-spavaći-deo.jpg27.-Apartman-za-tri-osobe-terasa.jpg1.-Frontalni-pogled-41.jpg22.-Apartman-za-tri-osobe.jpg12.-Frontalni-pogled.jpg9.-Frontalni-pogled.jpg16.-Studio-za-dve-osobe-spavaći-deo.jpg4.-Frontalni-pogled-1.jpg13.-Bazen-sa-ležaljkama.jpg8.-Frontalni-pogled.jpg10.-Frontalni-pogled-1.jpg19.-Studio-za-dve-osobe-spavaći-deo.jpg

Program putovanja autobusom: 1.dan Polazak autobusa dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Sastanak putnika 30minuta pre polaska. Polazak iz Beograda u 16.00 časova sa parkinga kod Buvlje pijace. Dnevna i noćna vožnja autobusom sa mogućim kraćim pauzama prema potrebi. Pauza u motelu Predejane cca 45 min. 2.dan Dolazak na Lefkadu u podnevnim časovima. Smeštaj u izabranim objektima na bazi najma studija ili apartmana do poslednjeg dana boravka (10 noćenja). 12.dan Napuštanje studija i apartmana do 9.00 časova. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u 16.00 časova po lokalnom vremenu (tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti kod predstavnika). Dnevna i noćna vožnja autobusom sa mogućim kraćim pauzama prema potrebi. Pauza u motelu Predejane cca 45 min. 13.dan Dolazak na mesto polaska u Beogradu u prepodnevnim časovima. Kraj usluga.

Uslovi plaćanja: putnici imaju mogućnost da se pre uplate aranžmana odluče za jedan od načina plaćanja koji im odgovara, a koji se ne može naknadno menjati:

A – 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana, da je rezervacija otkazana i da se primenjuju uslovi otkaza aranžmana.

B – Na 4 rate: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak čekovima građana u 3 jednake mesečne rate – bez uvećanja ostatka duga (čekovi se ispisuju i deponuju pri sklapanju ugovora o putovanju i ne mogu se deponovati naknadno).

C – Administrativnom zabranom ili čekovima građana, na rate do kraja godine: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak duga u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2018. uz mesečno uvećanje ostatka duga za po 1% mesečno.

D – plaćanjem kreditnim karticama Banca Intesa-e na 6 rata zaključno sa decembrom 2018. godine

Uslovi korišćenja apartmana i studija (izvod): Apartmani se koriste posle 15.00 časova prvog dana po programu, poslednjeg dana se napuštaju do 09.00 časova. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju apartman, obavezni su da ga prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik plaća na licu mesta, vlasniku apartmana. U apartmanima/studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri i sredstva za higijenu. Detaljni uslovi korišćenja apartmana/studija se nalaze u Opštim uslovima putovanja organizatora TIM Travel.

Napomene: Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije TIM Travel, kao i sa opisom i izgledom apartmana na zvaničnom sajtu www.timtravel.rs ili iz kataloga TIM Travel-a za sezonu Leto 2018. Opis „nadomak mora“ u katalogu označava udaljenost od plaže do 30 m.

Uz program važe opšti uslovi organizatora putovanja TIM Travel-a licenca OTP 181/2010

 Polihrono_leto_2018

www.timtravel.rs

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+381 11 365 00 22

 TIM Travel, Nemanjina 40, TC Futura, 11000 BEOGRAD 

AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website security test completed by https://www.security-audit.com